Anasayfa Arama ENES MENÜ TEST Üye Girişi Üye Ol İletişim
TKDCD
İl: Eskişehir
Başlangıç Tarihi: 20 Nisan 2018 00:00:00
Bitiş Tarihi: 22 Nisan 2018 00:00:00

TKDCD Yeterlik Kurulu tarafından hazırlanan 8. Kalp ve Damar Cerrahisi Okulu 20-22 Nisan 2018 tarihlerinde Eskişehir Tasigo Otel\' de düzenlenecektir. İki günlük eğitim sonunda yeterlik sınavının birinci aşaması olan yazılı sınav yapılacaktır. Dernek tüzüğümüz gereği yazılı sınava uzmanlık belgelerini almış olan üyelerimiz ve uzmanlık eğitiminde 4 ncü yılını tamamlamış asistan üyelerimiz girme hakkına sahiptirler. Daha önce birinci aşama yazılı sınavda başarılı olmuş ve uzmanlık eğitimini tamamlamış üyelerimizden ikinci aşama sözlü sınav için başvuracaklara okul sırasında sözlü sınav yapılacaktır.

Okulumuza katılmak için burs başvuruları başladığında, üyelerimize duyurulacaktır. Sınav başvurularının 9 Mart 2018 tarihine kadar sistem üzerinden yapılması ve sınav başvurusu yapan üyelerimizin gerekli evrakları 30 Mart 2018 tarihine kadar kargo ile dernek merkezine gönderilmesi gerekmektedir. Sınavlara başvuru şartları ve gerekli belgeler ekteki sınav yönetmeliğinde belirtilmiştir.


Yeterlilik Sınav Yönetmeliğine ve Sınav Başvuru Şartlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Saygılarımızla.

 

TKDCD Yönetim Kurulu Başkanı TKDCD Yeterlik Kurulu Başkanı
Prof.Dr. A. Rüçhan Akar Prof. Dr. Serap Aykut Aka

Sınav başvurusu ve konaklama bursu için tıklayınız.

SINAV BAŞVURU SÜRESİ SONA ERDİĞİ İÇİN BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA DERNEK SEKRETERLİĞİNE BİLDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
Toplantı programı için tıklayınız

Yazılı sınav harcı 200TL, Sözlü sınav harcı 200TL
 

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği
( HalkBankası Acıbadem Şubesi Hesap No: 16100004 IBAN TR78 0001 2001 3410 0016 1000 04 ) sınav ücretinin yatırılması gereken hesap bilgileridir. Belirtilen hesap sadece sınav ücretinin yatırılması gereken hesap numarasıdır.
Aidat ödemesi üyelik şifresi ile sistem üzerinden yapılmalıdır. Sisteme ödeme yapıldıktan sonraki gün işlenmektedir.

Aday sınav ücretinin yatırıldığını gösteren dekontu diğer belgeleriyle birlikte 30 Mart Cuma gününe kadar sekreterliğe teslim etmelidir. ( Adres: Ataşehir Mah. Ataşehir Bulvarı 48. Ada Mimoza 2-2 11:B D:6 Ataşehir - İSTANBUL)

Ayrıca, bugüne kadar ödenmemiş TKDCD üyelik aidatlarının , ödenmiş olduğuna dair üyelik paneli çıktısı .


Başvuru formu birinci aşamaya ulaşmak için tıklayınız.

Başvuru formu ikinci aşamaya ulaşmak için tıklayınız.

Not: Uzmanlık eğitiminde 4. yılını tamamlamamış olan Asistanlar\'ın sınavı geçerli olmayıp sadece deneme amaçlı yazılı sınava girebilirler.